Ex-vrouw Arnold Schwarzenegger weigerde medewerking aan onthullende documentaire

Ex-vrouw Arnold Schwarzenegger weigerde medewerking aan onthullende documentaire

Overspel en ongewenst betasten is niet niks

Arnold Schwarzenegger vindt het belangrijk het een en ander vast te leggen nu het nog kan. Zijn ex-vrouw blijkt het niet met hem eens te zijn. Waarom? Omdat de net beschikbare documentaire, getiteld Arnold, te onthullend en pijnlijk voor haar is.

Maria Shriver is nog maar weinig in het openbaar gespot nu de documentaire van haar ex-man te zien is bij Netflix. Raar is het niet, want de wereldberoemde actieheld uit de Terminator-films heeft geen onberispelijke carrière.

Beticht van overspel
De ster is al vaker beticht van overspel en het ongewenst betasten van vrouwen. Hij kwam er mee weg tot zijn huishoudster zijn kind kreeg. Daar Maria pas jaren later bij een relatiecoach dit te horen kreeg, was de maat vol. Zij diende de echtscheidingspapieren in.

De regisseur, Lesley Chilcott, vertelt dat zij Maria wel een aantal keer gesproken heeft bij het maken van de betreffende documentaire. Maar Maria weigerde beleefd mee te werken. Ook hun vier kinderen zijn niet te zien.

Vertellen over affaire
Lesley Chilcott vertelt dat Arnold emotioneel leeg was na het vertellen van zijn affaire. Ze zegt: "Het is een moeilijk iets. Je kunt er niet al te veel over zeggen, omdat je mensen kwetst met je verhaal. Je woorden moeten zorgvuldig gekozen zijn."

Meer staat hier in het artikel van DailyMail. In onderstaand YouTube-video van ET wordt meer verteld over de affaire.



NieuwsFilm

meest populair