Elizabeth Hurley in 3 badpakken die vooral haar heel erg goed om het lijf zitten

Elizabeth Hurley in 3 badpakken die vooral haar heel erg goed om het lijf zitten

De Britse actrice showt haar nieuwe collectie.

Als actrice is Elizabeth Hurley zeker nog niet uit beeld, maar ze speelt overduidelijk in minder populaire films. Afgelopen jaar was ze te zien in maar liefst vier films en ook dit jaar heeft ze iets nieuws voor haar fans in petto.

Naast acteren is ze ook druk bezig met allerlei andere dingen. Zo heeft ze een eigen badmode-lijn en deze presenteert ze vaak zelf op haar Instagram. En dat levert uiteraard de nodige zomerse foto's op.

Films
In 2022 speelde de in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren Elizabeth in de films Elizabeth Hurley in de vier films The Boy on the Beach, The Piper, Christmas in Paradise en Christmas in the Caribbean. Duidelijk geen films die de bioscoop hebben gehaald.

Dit jaar heeft ze een rol in de thriller Strictly Confidential van regisseur
Damian Hurley. Andere rollen komen van Genevieve Gaunt, Freddie Thorp, Max Parker en Lauren McQueen. Waarschijnlijk zal ook deze film niet snel het witte doek in Nederland halen.

Badpakken
"Iedereen begroet het badpak! Allemaal nieuw en allemaal fantastisch ???," schrijft de trotse Elizabeth bij vier foto's waarop we haar in drie badpakken zien, van dezelfde soort alleen dan in andere kleuren.


Wil je de 58 jarige Elizabeth Hurley in haar badpakken zien? Bekijk dan nu de foto's hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair