Jonge actrice Park Soo Ryun (29) dood na ongelukkig ongelukje

Jonge actrice Park Soo Ryun (29) dood na ongelukkig ongelukje

Ze viel van een trap af en kon niet meer gered worden

De Zuid-Koreaanse actrice Park Soo Ryun, vooral bekend van haar werk in Disney+ K-drama Snowdrop, is op 29-jarige leeftijd overleden tijdens een bezoek aan het eiland Jeju, tijdens een zeer ongelukkig ongeluk.

Park was in Jeju om hier een concert te geven, maar enkele uren voor haar optreden gleed ze van een trap af. De actrice viel zeer ongelukkig en werd naar het ziekenhuis gesneld.

Vreselijk ongeluk
Ondanks het feit dat het ging om een spoedbehandeling, werd ze hersendood verklaard door verschillende medici na enkele pogingen om haar te reanimeren.

Haar ouders zijn hier natuurlijk kapot van, maar hebben besloten om haar organen te doneren aan mensen die dit hard nodig hebben. Haar ouders hopen dat hun dochter op deze manier zo nog sommige mensen kan redden.

Reactie
Zo zegt haar moeder: "Er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar organen. Dit kan levens redden. We hopen dat het hart van onze dochter wordt gebruikt en iemand kan helpen door te gaan met hun leven. Ergens is het ook wel een mooie gedachte, dat het hart van onze dochter nog klopt."

NieuwsFilm

meest populair