Chris Hemsworth geeft aan of hij wel of niet stopt met acteren

Chris Hemsworth geeft aan of hij wel of niet stopt met acteren

De acteur komt met een update.

Er is de laatste tijd veel te doen over Chris Hemsworth. Heel erg gek is dit niet. De acteur heeft een behoorlijk drukke agenda en zal vanaf vandaag ook te zien zijn in de Netflix blockbuster Extraction 2. Toch zei hij enige tijd geleden dat hij het rustiger aan gaat doen.

De geliefde acteur maakte namelijk nog niet zo heel lang geleden een serie voor Disney+ genaamd Limitless. Tijdens een van de afleveringen deed hij een genetische test, waaruit bleek dat hij 8 tot 10 keer hoger ligt dan de gemiddelde mens om Alzheimer te krijgen.

Minder werk
Als gevolg hiervan liet Hemsworth weten veel minder te gaan acteren, om zo ook meer tijd door te kunnen brengen met zijn vrouw en familie. Vanwege het feit dat hij altijd druk bezig is, ziet hij ze niet zo heel veel en daar wil hij dus verandering in brengen.

Tijdens een recent interview laat hij zich hier opnieuw over uit: "Het is allemaal iets meer opgeblazen dan dat het de bedoeling was. Ja, ik wil meer tijd doorbrengen met mijn familie, maar dat was al de bedoeling voordat ik de resultaten van deze test ontving".

Carrière
Zo vervolgt Hemsworth: "Ik wilde vertrekken omdat ik al 10 jaar werk en ik heb drie kinderen waar ik meer tijd mee wil doorbrengen."

"Ik was eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe projecten en rende van de een film naar de andere, maar dat is nu voorbij. Ik blijf wel acteren, maar zal wel selectiever te werk gaan en gaan voor films en verhalen die mij echt interessen en inspireren".

NieuwsFilm

meest populair