Raar: De 'beste film van dit jaar' verschijnt niet in Nederland

Raar: De 'beste film van dit jaar' verschijnt niet in Nederland

Heb jij van de film Are You There God? It's Me, Margaret. gehoord?

Waarschijnlijk komt het doordat de film (nog) niet in de Nederlandse bioscopen of filmhuizen heeft gedraaid en ook nog nergens online te vinden is. Ook ziet het er voorlopig niet naar uit dat de film ergens te zien zal zijn in Nederland.

Toch staat Are You There God? It's Me, Margaret. op de eerste plaats in "Best New Movies of 2023 Ranked" op Rotten Tomatoes, een lijst met films die minimaal een Tomatometer-score hebben van 75 procent na ten minste 40 (kleine releases) of 80 (grote releases) recensies.

Are You There God? It's Me Margaret.
De dramkomedie/familiefilm komt van regisseur Kelly Fremon Craig en er zijn rollen voor onder meer Abby Ryder Fortson, Rachel McAdams en Kathy Bates.

In de film ontmoeten we de elfjarige Margaret die met haar gezin naar New Jersey verhuist. Haar moeder is christelijk en haar vader Joods. Margaret is vrij opgevoed en heeft nog niet zoveel met een religie en bidt op geheel eigen manier tot God. Voor een schoolopdracht verdiept ze zich in meerdere vormen van religie.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer staat de film op maar liefst 99 procent na een flink aantal stemmen: 183 recensies. Het publiek geeft de film 95 procent.


Op de IMDb staat Are You There God? It's Me Margaret. op een 7,6/10 en Moviemeter noteert een 3,58/5 na 12 stemmen. Are You There God? It's Me Margaret. is dus (nog) nergens te zien in Nederland, jammer genoeg.

NieuwsFilm

meest populair