Rachel McAdams (Doctor Strange) gecast in 'Are You There God? It's Me, Margaret'

Rachel McAdams (Doctor Strange) gecast in 'Are You There God? It's Me, Margaret'

Nieuwe boekverfilming van de regisseur achter 'The Edge of Seventeen' (2016).

Rachel McAdams (Game Night, Doctor Strange) heeft getekend voor een hoofdrol in Are You There God? It's Me Margaret, de nieuwe film van de regisseur achter The Edge of Seventeen (2016). Ook de piepjonge Ant-Man-actrice Abby Ryder Fortson maakt deel uit van de cast.

Are You There God? It's Me Margaret, gebaseerd op het boek van Judy Blume uit 1970, gaat over een meisje dat de puberteit ingaat. Margaret was een literair icoon voor veel meiden van die leeftijd in de jaren zeventig.

Moeder en dochter
Margaret wordt gespeeld door de twaalfjarige Fortson, die hiermee haar eerst hoofdrol speelt. Margarets moeder Barbara, die haar dochter door de puberteit heen loodst, zal worden gespeeld door McAdams.

Are You There, God? It's Me, Margaret was een literaire sensatie in de jaren '70. De grenzen in dit boek voor tienermeisjes werden behoorlijk opgezocht met thema's als seksualiteit, religie en puberteit. Het boek kreeg dan ook te maken met censuur en werd hier en daar verboden.

Wie de overige familieleden zullen spelen, is op dit moment nog niet bekend. De productie van de film, die wordt geregisseerd door Kelly Fremon Craig, gaat in april van start.

NieuwsFilm

meest populair