Kate Upton laat je steil achterover slaan met absurd verleidende video

Kate Upton laat je steil achterover slaan met absurd verleidende video

De blonde actrice/model moest je staren.

Tussen 2010 en 2020 was de blonde stoot Kate Upton een wereldwonder voor velen. Het model stond in vele magazines en was in de nodige commercials te zien. Uiteraard speelde ze ook in een aantal films.

We kennen de in St. Joseph (Michigan) geboren Kate vooral van haar scène in de film The Three Stooges. Ze speelt daarin een non, Sister Bernice, die onder meer in een heel opvallend badpak langs het zwembad loopt.

Andere films
Andere rollen had ze in Tower Heist als 'Mr. Hightower's Mistress', in The Other Woman als Amber en in The Layover als Meg. Na een periode van stilte komt ze komt ze binnenkort met een nieuwe film

Dit jaar of in 2024 kun je Kate zien in de komedie Sweet Dreams zien, ook met Bobby Lee, Jay Mohr en Johnny Knoxville. De film volgt het personage Morris, die een softbalteam van zijn huisgenoten moet coachen tijdens zijn verplichte verblijf in Sweet Dreams. Hij moet nuchter blijven om zijn leven weer op de rails te krijgen.

Staren naar Kate
Voor het zover is werpen we nog even een blik op de bekende commercial die Kate maakt voor het merk Sobe. In de video 'Staring Contest', via onderstaande link te zien, moet je in de ogen van Kate blijven staren. Lukt het jou?


De beelden van de nu 31 jarige Kate Upton zien? Check deze dan op hier op Daily Motion.


NieuwsFilm

meest populair