Shannen Doherty uit 'Beverly Hills, 90210' zeer ernstig ziek: "Ik ben doodsbang"

Shannen Doherty uit 'Beverly Hills, 90210' zeer ernstig ziek: "Ik ben doodsbang"

De actrice heeft uitgezaaide kanker in haar hersenen.

Wie in het verleden de Amerikaanse tienerserie Beverly Hills, 90210 of de fantasyserie Charmed op televisie keek, kan zich actrice Shannen Doherty maar al te goed herinneren. De afgelopen jaren gaat het lichamelijk niet goed met haar.

De in 1971 geboren Shannon kreeg in 2016 borstkanker en er waren uitzaaiingen naar andere delen van haar lichaam. Een jaar later was de kanker in remissie, maar in 2020 werd bekend dat de kanker terug was en dat ze terminaal is. De actrice is heel open over haar situatie.

Uitzaaiingen in hersenen
"12 januari 2023. Op 5 januari toonde mijn ct-scan Mets in mijn hersenen. De video van gisteren liet het proces zien van het passen van het masker dat je draagt tijdens de bestraling van je hersenen," schrijft Shannon nu bij een heftige video op Instagram.

"Op 12 januari vond de eerste bestralingsronde plaats. Mijn angst is duidelijk. Ik ben extreem claustrofobisch en er gebeurde veel in mijn leven. Ik heb het geluk dat ik geweldige doktoren heb zoals dr. Amin Mirahdi en de geweldige technici van Cedar Sinai. Maar die angst... De onrust... de timing van dit alles... Zo kan kanker eruit zien."

Shannen Doherty
Naast de twee bekende tv-series was Shannen ook te zien in Little House on the Prairie (1982-1983) en in de revival BH90210. Bekendere films zijn Naked Gun 33+1⁄3: The Final Insult, Mallrats en Jay and Silent Bob Strike Back.


Ze was recentelijk nog te zien in de film Fortress (2021) met Bruce Willis en Hot Seat (2022) met Mel Gibson.

Aankomende films
Op de IMDb staan nog vier projecten in de planning: de films How to Make a Deal with the Devil, Darkness of Man en Twilight of the Mallrats en Rock in a Hard Place.



NieuwsFilm

meest populair