Wacht even, heeft Lupita Nyng'o nu opeens helemaal niks aan tijdens grote awardshow?

Wacht even, heeft Lupita Nyng'o nu opeens helemaal niks aan tijdens grote awardshow?

Nee, er is toch iets anders aan de hand, maar het gaat alsnog om haar eigen naakte lichaam.

Sterren zijn altijd bereid om ver te gaan voor grote evenementen en rode lopers. Soms gaan ze dan ook voor speciale jurken of extravagante kleding. De met een Oscar bekroonde Lupita Nyng'o hoort zeker in deze laatstgenoemde categorie.

De actrice, o.a. bekend van 12 Years a Slave en Us, was, net zoals de nodige andere bekendheden, aanwezig bij de Tony Awards. Hier wist ze wel de show te stelen met haar opvallende outfit. Nyng'o droeg namelijk een soort van zilver harnas dat gemaakt is uit de gietvorm van haar eigen lichaam.

Verhaal
Ondanks het feit dat Nyng'o hier wel een jasje overdroeg, lijkt het net alsof ze de bovenkant van haar lichaam zilver heeft geverfd. De actrice was zelf in haar nopjes met haar outfit en laat dat op Instagram duidelijk weten.

Zo zegt ze: "Dit is een schaamteloze 'out-of-body experience'. Ik voel me vereerd, nederig en sterk in deze borstplaat. Misha Japanwale is een Pakistaanse artiest. Met haar kleding wil zij afscheid nemen van de schaamte die wij kunnen hebben voor onze eigen lichamen".

Kiekjes
Nyong'o vervolgt: "Als artiest creëert zij een realistisch en echt beeld van een lichaam, dat gevierd wordt door weerstaand. Zij wil ons vrij laten voelen in ons lichaam en dat is precies wat deze outfit met mij doet. Misha, bedankt voor deze speciale gelegenheid om mij precies dit te laten voelen in mijn eigen lichaam".

Bekijk de opvallende foto's hier.

NieuwsFilm

meest populair