Bryan Cranston liet collega ontslaan: "onvergevelijk"

Bryan Cranston liet collega ontslaan: "onvergevelijk"

Ook gaat hij het iets rustiger aan doen.

Bryan Cranston heeft al in heel wat grote films en series gespeeld, maar zijn bekendste werk is toch wel zonder enige twijfel Breaking Bad. Ondanks het feit dat hij genoten heeft van zijn werk als Walter White/Heisenberg, was het niet altijd alleen maar leuk.

De hoofdrolspeler kon het namelijk absoluut niet vinden met een van de crew members. Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit en hoe hij zich zelfs ging beklagen in de hoop dat deze persoon ontslagen zou worden.

Verhaal
Zo begint Cranston: "Hij was enorm onprofessioneel en kwam zelfs dronken naar de set toe. Veel mensen voelden zich behoorlijk oncomfortabel, dus ik besloot naar de producent toe te gaan. Ik zei toen: "We moeten hem ontslaan. Dit kan gewoon niet"".

Cranston was echter niet de enige die er zo over dacht. Toen hij dit vroeg zei de producent: "Geen zorgen, het was ons ook al opgevallen dus het is al geregeld". Cranston kreeg dus zijn zin. Na Breaking Bad had hij de rollen voor het oprapen, maar hij wil nu wel minder gaan acteren.

Rustig aan
Cranston is al 34 jaar getrouwd met Robin Dearden, maar wil nu meer tijd met haar gaan doorbrengen. Zo zegt hij: "Al 24 jaar volgt zij mij overal naartoe. Zij is altijd de vrouw van een beroemdheid geweest, dus zij heeft haar hele leven daaraan moeten aanpassen".

"En ja, daar heeft zij natuurlijk ook van kunnen meegenieten, maar het is ook niet altijd makkelijk geweest. Ik wil het nu goedmaken en gewoon lekker gaan reizen, plezier hebben en niet de hele tijd aan de telefoon zitten op zoek naar de volgende acteerklus. Ik ga het héél wat rustiger aan doen".

NieuwsFilm

meest populair