Schrik niet: zo ziet Salma Hayek eruit als ze net wakker wordt

Schrik niet: zo ziet Salma Hayek eruit als ze net wakker wordt

En dat is wel even wat anders dan anders

Salma Hayek is beroemd om haar wulpse rondingen en sexy uitstraling. De ster uit Magic Mike's Last Dance heeft bovendien een droog gevoel voor humor met een sensueel accent.

Ook bij haar begint leeftijd te tellen, al zou je dat niet zeggen. De actrice uit Desperados is nou 57 jaar en werkt zo'n 30 jaar in de filmindustrie. Ze is op bijna elk belangrijk event aanwezig en lijkt even mooi als tijd.



Nuchtere kijk op zaken
Gelukkig heeft zij een geweldig nuchtere kijk op zaken. Zo plaatst zij een foto op haar Instagram waarin duidelijk haar witte haartjes en rimpels te zien zijn. Ze is net wakker en is onopgemaakt.

Niemand zou haar herkennen in bovenstaand Instagram-bericht, want Salma is altijd vlekkeloos en perfect gestyled. Ze schrijft bij het bericht: "Ik, als ik wakker word en 's ochtends tel hoeveel witte haartjes en rimpels op het feestje aanwezig zijn."

Onverminderd mooi
Haar volgers vinden haar onverminderd prachtig. Zo krijgt zij bijval van Olivia Wilde, Vanessa Hudgens en Cindy Crawford. Een paar dagen geleden had zij nog een fotoshoot, zoals hieronder te zien is. Dat is wel even een andere dame.



NieuwsFilm

meest populair