Dochter Demi Moore opent boekje over hoe haar moeder een relatie had met de 15 jaar jongere Ashton Kutcher

Dochter Demi Moore opent boekje over hoe haar moeder een relatie had met de 15 jaar jongere Ashton Kutcher

Makkelijk was het niet.

Ashton Kutcher is al een lange tijd samen met Mila Kunis en is dolgelukkig. De acteur was echter al eerder getrouwd met niemand minder dan Demi Moore. Een van haar dochters, Tallulah Willis, blikt hier nu op terug.

Moore was van 1987 t/m 2000 getrouwd met Bruce Willis. Samen kregen ze meerdere kinderen, waaronder dus Tallulah. Laatstgenoemde vond het wel lastig om op te groeien met ouders die zo bekend en beroemd waren, maar dit werd nog duidelijker toen Moore een relatie kreeg met Kutcher.

Verhaal
De 29-jarige Tallulah is te zien in de realityserie genaamd Stars on Mars. Tijdens de opnames liet ze zich uit over het liefdesleven van haar ouders. Zo begint ze: "Ik had als kind wel door dat mijn ouders in de spotlights stonden, maar ik begreep niet de hele situatie".

Hier kwam ze wel achter toen Moore Kutcher begon te daten in 2003. Hier was veel over te doen, voornamelijk vanwege het feit dat Moore 15 jaar ouder is dan Kutcher. Hier had de destijds 9-jarige Tallaluh wel moeite mee.

Lastig
Tallaluh vervolgt: "Het was 2003, mijn moeder begon Ashton te daten. Ik vond dat lastig. Er werd enorm veel over geschreven en gesproken en je hebt net de scheiding van je ouders meegemaakt. Ik stortte volledig in. Het was echt moeilijk voor mij en ik moet dat nog steeds min of meer verwerken".

Gelukkig gaat het vandaag de dag wel al heel veel beter met Tallaluh: "Eerlijk is eerlijk, ik heb ook de andere en goede kant gevonden. Ik hou enorm veel van mezelf maar ook van mijn familie, dus ik mag niet klagen".

NieuwsFilm

meest populair