Beroemde stemacteur wordt achtervolgd door belachelijk succesvolle 'Finding Nemo'

Beroemde stemacteur wordt achtervolgd door belachelijk succesvolle 'Finding Nemo'

Mensen weten altijd wel iets te zeggen over de film

Finding Nemo bestaat al 20 jaar. Voor Alexander Gould, de stemacteur van Nemo, heeft de film een blijvende stempel op zijn leven gedrukt.

De ster is nu 29 jaar en heeft nominaties voor ander werk mogen ontvangen, zoals de komedie Weeds. Toch wordt hij achtervolgd door de belachelijk succesvolle Pixar-film uit 2003. Bij het uitbrengen bracht de film al 871 miljoen Amerikaanse dollars op.

Een hoop vragen
Aan Good Morning America vertelt Alexander: "Mensen vragen mij steeds zinnen van Nemo op te zeggen. Maar dat kinderstemmetje heb ik natuurlijk niet meer. Daarom deed ik de stem van Nemo ook niet in het vervolg, Finding Dory."

De acteur zegt: "Ik krijg nog steeds een hoop vragen over de film. Mensen willen weten hoe het samenwerken verliep. En mensen weten altijd wel zelf een zin uit de film. Het is prachtig dat de film nog zo'n wezenlijk onderdeel uitmaakt in het leven van mensen."

Veel goede thema's
Alexander Gould vertelt ook waarom: "Het heeft zoveel mooie thema's die mensen diep aanspreken. Dat is waarschijnlijk de reden dat de film zo'n fenomeen is geworden."

Hij vult aan met: "Je haalt goede boodschappen uit de film als leren in jezelf te vertrouwen en obstakels te overkomen. Wat je lijkt tegen te houden, houdt jou namelijk niet tegen. Ook worden ouders gemotiveerd hun kinderen op tijd los te laten."

Meer over film
Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. In onderstaand YouTube-video van Good Morning America vertelt Alexander Gould meer.



NieuwsFilm

meest populair