Krachtpatser Alan Ritchson is verbazingwekkend rijk geworden door kleine successen

Krachtpatser Alan Ritchson is verbazingwekkend rijk geworden door kleine successen

Hij speelt nu in 'Fast X'.

Alan Ritchson is een Amerikaanse acteur, producer, script schrijver, regisseur, model en zanger. De krachtpatser speelt in films als The Hunger Games: Catching Fire, Teenage Mutant Ninja Turtles en Fast X.

De 38-jarige ster raakte bekend door series als Smallville, Titans en Reacher. Geschat wordt dat de ster per jaar 1,5 miljoen verdiend. Alan Ritchson heeft een geschatte nettowaarde van 6 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1982 is Alan Ritchson geboren in North Dakota, Amerika. Hij studeerde kunst en startte als model. In 2004 kreeg hij meer aandacht door mee te doen aan American Idol. In 2005 startte hij in de serie Smallville.

Andere series en films volgden, zoals de series Titans, Legends of Tomorrow en Reacher. De ster speelt in films als The Hunger Games: Catching Fire, Teenage Mutant Ninja Turtles en Fast X.

Meer vermogen
Alan Ritchson bracht muziek uit. Ook trad hij op als producer, scriptschrijver en regisseur. Daarnaast werkte hij als model voor videogames. Opvallend is dat zijn vermogen verkregen wordt door gestaag kleine, bescheiden opdrachten te pakken en die succesvol af te ronden.

Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Hieronder staat een Instagram-bericht van Alan over zijn filmwerk.



NieuwsFilm

meest populair