Doutzen Kroes in ijskoud water: "ik leer mijn lichaam beter kennen"

Doutzen Kroes in ijskoud water: "ik leer mijn lichaam beter kennen"

Doe jij dit haar na?

Doutzen Kroes is zonder enige twijfel een van de bekendste vrouwen van Nederland. Niet alleen is ze een geliefd topmodel, ook is ze in de nodige films te zien. Ook wanneer ze eens even niet werkt zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

De in Giekerk geboren schoonheid hebben we de afgelopen jaren wel vaker op het witte doek gezien. Denk bijvoorbeeld maar aan de 3D-film Nova Zembla, al is haar bekendste werk toch wel haar rol als de Amazone Venelia in de superheldenfilms Justice League en Wonder Woman.

Agenda
Het overgrote deel van haar tijd gaat natuurlijk wel uit naar het poseren voor allerlei uiteenlopende modemerken. Geen verkeerde baan dus, maar ook Doutzen moet er af en toe even tussenuit knijpen om tot rust te kunnen komen.

Met enkele vrienden is Doutzen dan ook naar Oostenrijk gegaan, waar ze duidelijk genoten heeft. Zo schrijft ze op haar Instagram-pagina: "Een week gezond eten, een koude duik in het ongelofelijke Altaussee meer, genieten van de prachtige landschappen, lachen met mijn vrienden en me beter voelen in mijn lichaam".

Filmpje
Hier horen ook enkele foto's bij en een filmpje waarin Doutzen zonder te twijfelen het meer inglijdt en baantjes begint te trekken. Echt warm zal het water niet zijn, want zo'n geweldig weer is het niet, maar dat houdt de BN'er dus duidelijk niet tegen!

Bekijk het filmpje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair