Waarom is Jennifer Aniston eigenlijk al jarenlang single?

Waarom is Jennifer Aniston eigenlijk al jarenlang single?

Twee keer een gebroken hart doet niet echt goed...

In de filmwereld is het niet ongewoon dat bekendheden met elkaar daten. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er weer een nieuw power-koppel bijkomt. Toch is een grote ster een uitzondering op die regel.

Het gaat hier om niemand minder dan Jennifer Aniston. De actrice werd natuurlijk wereldberoemd dankzij de iconische serie Friends. Vanaf dat moment had de bloedmooie Aniston dan ook de nodige relaties, maar deze hielden nooit stand.

Missertjes
De actrice vormde enige tijd een van de meest geliefde koppels van Hollywood samen met Brad Pitt, maar in 2005 besloten ze toch een punt achter hun huwelijk te zetten. Aniston probeerde het wederom met Justin Theroux, maar ook dit hield niet stand.

Aniston had er toen genoeg van en liet weten single door het leven te willen gaan. Dat is ze nu dan ook al jarenlang. In 2018 gingen zij en Theroux verschillende kanten op, maar sindsdien heeft de geliefde actrice geen (serieuze) relatie meer gehad.

Reactie
Enige tijd geleden liet Aniston zich hier nog over uit: "Het heeft geen zin om getrouwd te blijven wanneer je je niet lekker in je vel voelt. Je hebt maar een leven en daar moet je het meeste van maken en bij elkaar blijven enkel en alleen om niet te scheiden werkt voor mij niet".

"Mocht je ook een gefaald huwelijk hebben meegemaakt, zie dat dan niet als een mislukt leven. Je krijgt de kans om opnieuw te beginnen, dus doe dat dan ook!"

NieuwsFilm

meest populair