Elizabeth Hurley toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

Elizabeth Hurley toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

De Britse trekt veel bekijks met bikini-foto.

Actrice Elizabeth Hurley weet op vele fronten vrienden te maken. Zo is ze graag gezien op feestjes met andere Britse celebs en ze speelt nog altijd in heel wat films. Op Instagram heeft ze een nog groter bereik.

Als actrice zagen we de in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren brunette vorig jaar in maar liefst vier films, namelijk The Boy on the Beach, The Piper, Christmas in Paradise en Christmas in the Caribbean.

Damian Hurley
Dit zijn uiteraard geen enorm opvallende titels en de enige nieuwe film die nu op de IMDb staat is dat waarschijnlijk ook niet. Waarschijnlijk nog dit jaar zou je haar kunnen zien in Strictly Confidential.

De thriller is geschreven en geregisseerd door Damian Hurley, de zoon van Elizabeth. Hij maakt zijn regiedebuut op 21 jarige leeftijd. Andere namen in film zijn Genevieve Gaunt, Freddie Thorp, Max Parker en Lauren McQueen.

Zonnebril
In slechts zo'n 24 uur wist moeder Elizabeth een indrukwekkende 130 duizend likes op te halen met een nieuwe foto in bikini. De actrice op leeftijd poseert nog altijd in bikini's en andere badmode. Dit heeft twee redenen. Ze kan het hebben en ze heeft een eigen badmode-merk.


Wil je de 57 jarige Elizabeth Hurley in haar bikini zien, met zonnebril? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!

Op de foto zien we haar ten eerste in een witte bikini en een strandhemdje. Als je eenmaal bent uitgestaard dan valt de zonnebril ook op. "Bedankt Elton John en David Furnish voor mijn fantastische Elton john Eyewear 💗❤️💗❤️💗❤️," is de bijbehorende boodschap.

NieuwsFilm

meest populair