Een lust voor het oog: Emily Ratajkowski onder de douche

Een lust voor het oog: Emily Ratajkowski onder de douche

Het bekende model weet opnieuw te verrassen.

Als actrice raakt ze steeds verder uit beeld, maar als model voor vele luxe merken en uiteraard op haar eigen Instagram blijft Emily Ratajkowski voorlopig heel wat mensen vermaken en verrassen. Zo ook nu weer met een reeks zwoele foto's onder de douche.

Dit jaar zagen we de in Londen geboren brunette één keer in actie voor de draaiende camera, namelijk in de tv-serie History of the World: Part II. Ze speelt daarin in een aflevering het personage Mary.

Weinig acteerklussen
Waar ze aan de lopende band allerlei kleding promoot voor dure merken en haar eigen merk Inamorata zal ze steeds minder te zien zijn in films en series. Ze zou zelfs zijn gestopt met acteren aangezien ze de 'mannen van Hollywood' niet uit kan staan.

Wel wachten we al sinds 2020 op de film / pilot Bright Futures die vroeg of laat nog moet debuteren. De pilot zou moeten uitmonden in een komedie serie op de zender NBC, ook met onder meer Shameik Moore, Calum Worthy, Lilly Singh en Jimmy Tatro.


De 31 jarige Emily onder de douche zien? Check dan de foto hier op de Instagram van Holllywood actress.
Douche
Om haar badmode Inamorata te promoten zien we nu - via bovenstaande link - een flinke reeks foto's van Emily onder de douche. Ze schrijft er niets bij. Niet onlogisch, de beelden spreken voor zich.



NieuwsFilm

meest populair