3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



Chronicle (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Trank | Cast: Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell, e.a. | Kijk direct
Andrew, Steve en Matt, drie doodnormale middelbare scholieren, doen na een feestje een bizarre ontdekking waarmee ze telekinetische krachten blijken te ontwikkelen. Al snel hebben ze door hoe ze deze onder controle kunnen houden en kunnen inzetten in hun eigen voordeel. Maar dan beginnen de vrienden hun krachten te misbruiken en loopt het vreselijk uit de hand.



Aladdin (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith, e.a. | Kijk direct
Straatschoffie Aladdin valt als een blok voor Jasmine, die een prinses blijkt te zijn. Met behulp van een geest uit een magische olielamp hoopt hij haar hart te veroveren. De slinkse raadsvizier Jafar heeft echter ook zijn oog laten vallen op de lamp.



NieuwsFilm

meest populair