Dit weten we al over de Marvel-film 'Venom 3'

Dit weten we al over de Marvel-film 'Venom 3'

Sony's meest succesvolle Marvel-reeks keert terug.

Sony Pictures heeft met de Venom-films onwijs veel succes genoten. Gezamenlijk hebben de twee films zo'n 1,2 miljard dollar omgezet aan de wereldwijde box-office, geen verassing dus dat er nu een derde deel komt. Maar wat is er al bekend over Venom 3?

Het is voor het eerst sinds Sam Raimi's Spider-Man 3 dat Sony Pictures zelf een trilogie maakt gebaseerd op de Marvel-personages waar ze de filmrechten op hebben. De Spider-Man trilogie met Tom Holland is natuurlijk in samenwerking met Disney/Marvel Studios.

Regisseur & cast
Vorig jaar werd bekendgemaakt dat schrijfster Kelly Marcel haar regiedebuut gaat maken met Venom 3. Zij schreef o.a. de scripts van films als Saving Mr. Banks, Fifty Shades of Grey en de eerste twee Venom-films. Voor het derde deel doet ze dit in samenwerking met hoofdrolspeler Tom Hardy.

Qua gezichten voor de camera is en vrij weinig bekend. Tom Hardy keert natuurlijk terug als Eddie Brock/Venom, maar over de aanwezigheid van de personages van Michelle Williams en Stephen Graham is nog niks bekend. We weten wel dat Ted Lasso-ster Juno Temple naast Hardy te zien zal zijn in de film in een voor nu nog onbekende rol.

Productie
Het huidige schrijversprotest in Hollywood lijkt geen impact te gaan hebben op de productie van Venom 3. Het lijkt er namelijk op dat de opnames begin volgende maand al van start gaan.


Naar aanleiding van het schrijversprotest mag er helemaal niks aangepast worden aan de scripts van films die momenteel in productie zijn. Sony Pictures lijkt dus genoeg vertrouwen te hebben in het huidige script.

NieuwsFilm

meest populair