Zo wil je met Lily-Rose Depp wel een beschuitje eten

Zo wil je met Lily-Rose Depp wel een beschuitje eten

De dochter van Johnny Depp werkt hard aan haar carrière.

Acteur Johnny Depp was van 1998 tot 2012 getrouwd met de Franse zangeres Vanessa Paradis en kreeg met haar een dochter. In 1999 werd namelijk Lily-Rose Depp geboren en zij is ondertussen zelf aan het uitgroeien tot een (Hollywood)ster.

De in Neuilly-sur-Seine geboren Lily-Rose speelde de afgelopen jaren al in heel wat films. In 2014 had ze een klein rolletje in Kevin Smiths Tusk en vervolgens ook in Yoga Hosers uit 2016.

Grotere films
In 2019 kreeg ze een grotere rol in een grotere film, namelijk The King van Netflix. In 2021 was ze zelfs te zien in vier films, waaronder de misdaadthriller Crisis met ook Gary Oldman en Evangeline Lilly en Voyagers van Neil Burger en met Tye Sheridan en Colin Farrell.

Dit jaar is ze te zien in haar eerste tv-serierol. Ze speelt namelijk het hoofdpersonage in de miniserie The Idol van HBO Max. Ze is in de dramaserie samen te zien met Abel "The Weeknd" Tesfaye. Lily-Rose speelt de meest sexy zangeres in Amerika.

Opvallend op Insta
De afgelopen periode zette de actrice heel wat opvallende foto's op Instagram en op het laatste kiekje zien we haar in een pikant klein nachtjurkje. "Little Miss Idol," is de enige tekst die Lily-Rose erbij plaatste.


Zien hoe de 23 jarige Lily-Rose Depp eruit ziet op de foto? Check deze dan op haar Instagram.

Bekijk de afbeeldingMoïse Trustfull op ligbedje
Moïse Trustfull in bikini op een ligbedje op het strand op Ibiza

Bekijk de afbeeldingNicolette van Dam in zwembad
Nicolette van Dam in bikini zit krap in het zwembad


NieuwsFilm

meest populair