Dolph Lundgren over ruzie Sylvester Stallone: "Ik wilde hem knock out slaan"

Dolph Lundgren over ruzie Sylvester Stallone: "Ik wilde hem knock out slaan"

Een dag met pers en iedereen op de set en dan een Sylvester die onuitstaanbaar is tegen Dolph

Dolph Lundgren en Sylvester Stallone kennen elkaar al heel lang en zijn ook samen in films te zien. Zo speelden beiden in 1985 in Rocky IV, in 2010 in Expendables en in 2018 in Creed II.

In een interview met In Depth with Graham Bensinger vertelt Dolph dat hun werkrelatie echter vaak gespannen is. De ster zegt: "We hebben goede en slechte tijden. Een beetje zoals met familie."

Mijn oma is beter
Dolph legt uit: "Zo was Sylvester moeilijk tegen mij bij de opnamen van Expendables. Ik moest een scène wel 20 keer overdoen. En hij vergeleek mij met zijn oma die het wel f**king beter kon. Dat was waar iedereen bij was op de filmset. De pers was die dag ook aanwezig."

Dolph vertelt wat dat met hem deed: "Ik was van slag en bijna in tranen. Ik weet nog dat ik in de pauze mijn vrouw belde. Ik vertelde haar dat ik hem knock out zou slaan, als hij zo door zou blijven gaan en de set zou verlaten."

Excuses voor gedrag
Maar na de pauze kon Dolph merken dat anderen de gespannen sfeer aanvoelden. Gelukkig bood Sylvester zijn excuses aan voor zijn gedrag en vroeg door te gaan met een andere scène.

De acteur besluit: "We hebben af en toe onenigheid, maar hij is ook een maffe Italiaan. Ik denk dat hij wel weet dat ik hem respecteer en graag mag. En dat wij daarom nog vrienden zijn."

Stuk van interview
Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder deelt Dolph een stukje van zijn interview op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair