3 adembenemende scifi-films om vanavond te kijken

3 adembenemende scifi-films om vanavond te kijken

Deze mooie films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: HBO Max
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.



Gravity (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a. | Te zien op: HBO Max
Wanneer hun ruimtestation onherstelbaar beschadigd raakt door rondzwevende brokken puin, zijn medisch ingenieur Ryan Stone en de ervaren astronaut Matt Kowalski volledig op zichzelf aangewezen. Ze raken op drift in de ruimte en hebben geen enkele manier om contact op te nemen met de aarde. Desondanks zijn de twee vastberaden om dit te overleven.



The Tomorrow War (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris McKay | Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K.Simmons, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tijdreizigers komen uit 2051 met een dringende boodschap: 30 jaar in de toekomst verliest de mens de oorlog tegen dodelijke aliens. De enige hoop op overleven, is om soldaten en burgers naar de toekomst te brengen om te vechten. Dan Forester wil de wereld en zijn dochter redden en werkt samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader om het lot van de wereld te veranderen.



NieuwsFilm

meest populair