Nieuwe Stephen King-film krijgt hoofdrolspelers uit 'Star Wars' en het MCU

Nieuwe Stephen King-film krijgt hoofdrolspelers uit 'Star Wars' en het MCU

Dit klinkt nu al goed!

Stephen King heeft al heel wat geweldige boeken geschreven, waarvan er de nodige verfilmd worden. Nu is The Life of Chuck aan de beurt en deze klinkt veelbelovend. Dit is voornamelijk de danken aan de mooie cast die regisseur Mike Flanagan heeft weten te strikken.

Flanaghan, o.a. bekend van andere King-films zoals Geralds Game en Doctor Sleep, zal het verhaal verfilmen. The Life of Chuck maakt deel uit van de bundel If It Bleeds, die King in 2020 uitbracht. Verwacht wel niet het typische horrorverhaal.

Anders
The Life of Chuck steekt namelijk anders in elkaar. Dit verhaal is gesplitst in drie delen. Het eerste deel gaat over Chuck, wiens ouders overleden. Hij brengt vervolgens zijn jeugd door bij zijn grootouders, maar in een speciale kamer in hun huis komt hij erachter dat hij op 39 jarige leeftijd zal overlijden aan een hersentumor.

In het tweede deel zien we een oudere Chuck, die steeds vaker lijdt aan koppijn. In het derde deel van het boek is hij 39 jaar oud. Hoe dit precies afloopt gaan we natuurlijk niet verklappen. Mocht je het verhaal nog niet gelezen hebben, dan kom je er wel achter met de film.

Cast
De eerste namen mogen er ook zeker zijn. De hoofdrol is namelijk weggelegd voor Tom Hiddleston, voornamelijk bekend van zijn rol als Loki in het MCU. Niemand minder dan Mark Hamill, natuurlijk een van de grote Star Wars-namen, heeft eveneens een rol weten te scoren in de film.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film te zien zal zijn, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair