Margot Robbie pakte Leonardo DiCaprio keihard aan: "Dacht opgepakt te worden"

Margot Robbie pakte Leonardo DiCaprio keihard aan: "Dacht opgepakt te worden"

Ze vermoedde zware mishandeling door de stilte die volgde

Margot Robbie en Leonardo DiCaprio speelden een opvallend stel in de film Wolf of Wallstreet. De spraakmakende film werd in 2013 uitgebracht en zorgde voor de doorbraak van Margot.

Bij haar auditie was de Australische actrice net 22 jaar en hoopte na Australië ook Amerika te veroveren. Leonardo was al een ster, net als de regisseur Martin Scorsese. Om indruk te maken moest Margot ver genoeg gaan.

Indruk maken
Margot Robbie vertelde: "In mijn hoofd wist ik dat ik maar 30 seconden had om een impressie te maken. Dus begon ik tegen Leonardo te gillen en hij schreeuwde terug. Hij was angstaanjagend. Ik had moeite hem bij te houden."

Zij vervolgt met: "En hij eindigt met 'Je mag blij zijn met een man als ik. Kom nu hier en kus mij.' Ik bedacht mij dat ik eigenlijk de kans zou moeten grijpen om zo'n ster te zoenen."

Improvisatie helpt
Toch pakte zij dat moment niet. Ze zegt: "Maar een ander deel van mijn brein reageerde en ik sloeg hem keihard in het gezicht en riep 'F**k You'. Het stond niet in het scenario. Iedereen stikte zowat."

Zij besluit haar verhaal met: "En ik dacht dat ik opgepakt zou worden voor zware mishandeling en mijn carrière in Hollywood wel kon vergeten."

Meer uitleg
Maar gelukkig voor haar schoot iedereen in de lach en kreeg zij de rol. Een groot deel van de film bestond uit improvisatie en haar inbreng waardeerde Martin enorm. Hij vertelde dat Margot haar rol al claimde bij die ene auditie.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand YouTube-video van BAFTA vertelt Margot Robbie meer over de film.



NieuwsFilm

meest populair