Netflix kondigt 'Bird Box 2' opeens aan met 'Bird Box Barcelona': snel te zien en bekijk de trailer!

Netflix kondigt 'Bird Box 2' opeens aan met 'Bird Box Barcelona': snel te zien en bekijk de trailer!

In juli verschijnt de tweede film waarin de personages maar beter niet kijken.

In 2018 was de duistere horrorfilm Bird Box een groot succes voor Netflix. Nog altijd is de film van regisseur Susanne Bier een van de meest gestreamde films op de dienst. Binnenkort verschijnt een tweede film.

Netflix heeft vandaag - redelijk uit het niets - namelijk de tweede film Bird Box Barcelona aangekondigd. In de voortzetting van de post-apocalyptische filmreeks zien we hoe het personage Sebastian moet zien te overleven in de verlaten straten van Barcelona.

Bird Box Barcelona
Het verhaal laat zien hoe Sebastian bondjes vormt met andere overlevenden om de stad te proberen te ontvluchten. Het probleem is dat er een nog grotere duistere dreiging op de loer ligt.

De belangrijkste rollen in de tweede film zijn voor Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Vanaf 14 juli
Op 14 juli debuteert Bird Box Barcelona van regisseurs Álex Pastor en David Pastor (The Occupant) op Netflix. Bekijk hieronder de eerste korte trailer.



NieuwsFilm

meest populair