3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Legend of Tarzan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, e.a. | Kijk direct
Bijna tien jaar geleden verliet Tarzan de jungle voor een leven als aristocraat in Londen met zijn vrouw Jane. Nu wordt hij uitgenodigd om als handelsafgezant terug te keren naar Congo. Hij gaat akkoord, niet wetende dat hij wordt gebruikt als pion in een verraderlijk spel van de Belgische legerkapitein Rom, de rechterhand van koning Leopold. Rom wil Tarzan gevangennemen en uitleveren aan een oude vijand.



The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Kijk direct
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.



The Shallows (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, e.a. | Kijk direct
Nancy is alleen gaan surfen in het water bij een afgelegen strand. Dan gebeurt er iets vreselijks: ze wordt aangevallen door een enorme mensenhaai. Ze weet de aanval te overleven, maar komt vast te zitten op een rots bij de kust. De vraag is of ze het roofdier, dat om haar heen blijft zwemmen, te slim af kan zijn en veilig terug kan zwemmen naar het strand.



NieuwsFilm

meest populair