De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

AKA (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morgan S. Dalibert | Cast: Alban Lenoir, Eric Cantona, Noé Chabbat, e.a. | Kijk direct
Om een terrorist vroegtijdig te stoppen, zet de Franse overheid een geharde agent als infiltrant in. Deze infiltrant - met de schuilnaam 'Adam' - moet binnen zien te dringen bij een topcrimineel die ervan wordt verdacht banden te hebben met de terrorist. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer Adam onverwachts een band krijgt met de stiefzoon van de misdaadbaas. Deze band stelt zijn moreel flink op de proef.



Fijn Weekend (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Carolien Spoor, Kay Greidanus, Jon Karthaus, e.a. | Kijk direct
In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. Als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde meeneemt, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen op scherp komen te staan.



The Remaining (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Casey La Scala | Cast: Alexa Vega, Shaun Sipos, Johnny Pacar, e.a. | Kijk direct
Een hechte vriendengroep komt samen voor de bruiloft van Skylar en Dan. Deze verandert al snel in een enorme nachtmerrie wanneer cataclysmen en duivelse machten het goddelijke oordeel aankondigen. De achtergelaten bruiloftsgasten vluchten voor hun leven en hun eigen lot bepalen terwijl een leger aan creaturen, waarvan ze het bestaan niet kenden, een allesverwoestende ravage ontketent.



NieuwsFilm

meest populair