Angelina Jolie beleefde intieme momenten met niemand minder dan Denzel Washington

Angelina Jolie beleefde intieme momenten met niemand minder dan Denzel Washington

'Het was de beste seks die ik ooit heb gehad'

Angelina Jolie staat bekend om haar ingewikkelde personages. Voor sommigen ontving zij goede reviews, nominaties en prijzen.

Een moeilijke rol die zij oppakte was voor de film The Bone Collector. In deze thriller uit 1999 is zij een agente die een seriemoordenaar opspoort.

Intieme momenten
Angelina krijgt hulp van een verlamde forensisch expert, gespeeld door Denzel Washington. In de film beleven zij intieme momenten, die anders zijn dan anders.

In een interview met Dark Horizon vertelt Angelina: Het was opwindend om iemand te verleiden met intelligentie alleen. Hun karakters zijn complex, net als hun reis. Het was de beste seks die ik ooit heb gehad.

Hoop verantwoordelijkheid
Angelina vertelt ook dat zij het een pittige rol vond met een hoop verantwoordelijkheid. Daarnaast moest zij bedacht zijn op wat het personage mentaal met haar deed. Het was vechten tegen de eenzaamheid en voorkomen dat zij gek werd.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand YouTube-video van Rotten Tomatoes is een trailer van de film te zien.



NieuwsFilm

meest populair