Stevige oorlogsfilm 'Come Out Fighting' krijgt eerste trailer

Stevige oorlogsfilm 'Come Out Fighting' krijgt eerste trailer

Weten de eerste beelden jou te overtuigen?

Een tijd geleden kwam er al een artikel langs op FilmTotaal over de oorlogsfilm Come out Fighting. Deze zou normaalgesproken vorig jaar al uitkomen, maar we hebben er toch wat langer op moeten wachten. Nu worden we wel getrakteerd op de eerste trailer.

Come Out Fighting werd gemaakt door regisseur Steven Luke, o.a. bekend van andere oorlogsfilms als The Great War en Operation Seawolf. Deze keer wist hij wel de nodige grote namen te strikken.

Cast
Hoewel de hoofdrollen zijn weggelegd voor Kellan Lutz en Hiram A. Murray, zijn ook Dolph Lundgren (The Expendables) en Tyrese Gibson (Fast & Furious) in de actieprent te zien.

Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over het 761e tankbataljon bekend als The Black Panthers. Wanneer een van hun mannen, Robert Hayes, vast komt te zitten in vijandelijk gebied willen ze hem gaan redden, maar dat wordt niet toegelaten.

Maar toch
Gelukkig staat Hayes er niet alleen voor. Hij komt namelijk de neergestorte piloot Frank Ross tegen. Samen proberen ze te overleven totdat er hulp komt.

Uiteindelijk wordt en dan toch een reddingsactie gelanceerd, maar zij krijgen maar 24 uur de tijd om hem te vinden. De grote vraag is of gaat ze dat ook gaat lukken...

Bekijk de eerste beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair