3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spontaneous (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Duffield | Cast: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, e.a. | Kijk direct
Middelbare scholier Mara geniet volop van het leven en de ontluikende liefde met haar klasgenoot Dylan. Ze weet echter niet wat haar overkomt wanneer sommige scholieren helemaal uit het niets exploderen... letterlijk. Zo ontdekken Mara en Dylan hoe belangrijk het is om van dag te dag te leven, zeker als elk moment samen het laatste kan zijn.



Dirty Dancing (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emile Ardolino | Cast: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Wayne Knight, e.a. | Kijk direct
De verwende Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt samen met haar familie de zomermaanden door op een vakantiepark. Daar valt ze als een blok voor de rijpere, charismatische dansinstructeur Johnny Castle. Samen beleven ze de tijd van hun leven en werken ze toe naar een onvergetelijke einddans.



Don't Breathe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang, e.a. | Kijk direct
Drie jonge dieven hebben het gemunt op een oude, blinde man die in een verlaten buitenwijk in Detroit woont. Volgens de geruchten heeft hij een miljoen dollar in zijn huis verstopt liggen. De jongeren denken hun klus zo geklaard te hebben, maar eenmaal binnen komen ze er snel achter dat hun slachtoffer niet is wie ze dachten dat hij is. Ze blijken in het huis te zijn beland van een getraumatiseerde oorlogsveteraan die niet te beroerd is om de jacht terug te openen.



NieuwsFilm

meest populair