Brendan Fraser zegt minder te acteren na zijn Oscarsucces 'The Whale'

Brendan Fraser zegt minder te acteren na zijn Oscarsucces 'The Whale'

Op dit moment heeft hij geen plannen.

Het winnen van een Oscar kan je leven veranderen. Brendan Fraser won recentelijk het felbegeerde gouden beeldje voor zijn glansrol in The Whale, maar ondanks het feit dat hij nu behoorlijk geliefd is, gaat hij niet meteen zomaar elk project accepteren.

Sterker nog, op dit moment heeft Fraser niet eens getekend voor een andere film. De acteur ontving de Inspiration Award tijdens het Greenwich International Film Festival en liet zich over zijn toekomst uit.

Rustig aan
Zo zegt Fraser: "Op dit moment heb ik nergens voor getekend of iets gepland. Maar ik ben dan ook bijzonder kieskeurig". Het is algemeen bekend dat wanneer je een Oscar wint je de rollen voor het oprapen hebt, maar de acteur wil het dus even iets rustiger aan doen.

Ook wacht hij gewoon af op goede projecten. Toen Martin Scorsese hem dus vroeg voor zijn Killers of the Flower Moon vroeg twijfelde hij geen seconde. Fraser vervolgt: "Ik kan niet wachten om deze film zelf te zien!"

Geweldig
"We hebben de film opgenomen in Oklahoma toen het echt bijzonder heet was, maar dat geeft niks, want het is echt episch" gaat hij verder. "De film zit bomvol talentvolle acteurs en ik zit ook in een à twee scènes op het einde".

Voor Fraser was het een droom die uitkwam, om samen te werken met Scorsese: "Het was altijd een van mijn grote wensen. Het was ongelofelijk om in een film te mogen en kunnen spelen van deze Renaissance meester!"

NieuwsFilm

meest populair