3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Alita: Battle Angel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen.



Peter Pan & Wendy (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, e.a. | Kijk direct
Wendy, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje Tinkelbel en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piraat Kapitein Haak en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal doen veranderen.



Disenchanted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Amy Adams, Idina Menzel, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
Giselle is het leven in de stad beu is. Daarom verhuist ze met Robert naar het kleinere Monroeville. Daar hoopt Giselle op een sprookjesachtiger leven, maar helaas blijkt het plaatsje gedomineerd te worden door de gemene Malvina. Wanhopig doet Giselle een beroep op de magie uit Andalasia. Hiermee verandert ze alleen per ongeluk heel Monroeville in een levend sprookje, met alle gevolgen van dien.



NieuwsFilm

meest populair