Deze stomende film is nu een enorme hit op Netflix

Deze stomende film is nu een enorme hit op Netflix

'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor' staat in de Netflix Top-10.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films toe. Niet elke film lukt het vervolgens om in de Netflix Top-10 van best bekeken films te belanden. Deze intens romantische film Temptation: Confessions of a Marriage Counselor is dat nu wel gelukt.

Deze film van regisseur Tyler Perry, die in 2013 verscheen, is gebaseerd op een toneelstuk van het Madea-icoon.

Stomend drama
Temptation: Confessions of a Marriage Counselor draait om Judith. Zij werkt als therapeut voor een relatiebureau voor de rijken, maar wil eigenlijk het liefst voor zichzelf beginnen.

Terwijl haar eigen huwelijk langzaam in een sleur raakt, ontmoet ze via haar werk een charmante miljardair. Hij wil haar helpen. De vanzelfsprekend opbloeiende gevoelens doen Judith in een relatiecrisis storten.

Enorme hit
Temptation: Confessions of a Marriage Counselor - met rollen voor Jurnee Smollett-Bell, Lance Gross en Kim Kardashian - staat sinds maandag op Netflix en is inmiddels een grote hit op de streamingdienst.

De prent trekt zoveel publiek op dat deze inmiddels zelfs in de Top-10 van de best bekeken films staat en wel op de zesde plaats.



Interesse in deze film? Je kunt Temptation: Confessions of a Marriage Counselor eventueel hier direct op Netflix bekijken.

NieuwsFilm

meest populair