'Ryan Reynolds combineert dood, humor en voetbal in unieke stijl'

'Ryan Reynolds combineert dood, humor en voetbal in unieke stijl'

Ryan Reynolds praatte met The Money Channel over zijn voetbalteam Wrexham FC.

Ryan Reynolds heeft de voetbalkoorts goed te pakken. Zo goed, dat hij en zijn vrouw, Blake Lively, het MET-gala oversloegen. En dat wil wat zeggen, want het echtpaar is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.

Ryan Reynolds praatte met The Money Channel over zijn voetbalteam Wrexham FC, toen hij een eigenzinnige kijk op de dood weggaf. Hij vertelde dat zij de verrichtingen van de voetbalclub per dag aankijken. En de club nog niet weggeven.

Derde plaats
Op zijn droge manier zegt hij: "Natuurlijk komt mijn gezin op de tweede plaats. Maar daarna komt de voetbalclub op een goede derde plek."

De acteur uit Deadpool vervolgt: "Ik houd van alles wat erbij komt kijken en ik heb de tijd van mijn leven. En ik hoop er bij betrokken te zijn tot ik mijn ogen sluit voor deze sterfelijke, domme show."

Heerlijk somber
Het klinkt heerlijk somber. Maar voor nu, is hij erg gelukkig dat Wrexham de Nationale League won en promootte naar de English Football League. Zowel de dames als de heren werden eerste. Ryan feestte met zijn gezin mee met de voetballers en de supporters en had zijn rondje in een open bus.

Weer even wat anders dan een stijf gala. Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Ryan plaatste onderstaand bericht op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair