Zonder make-up ziet Bella Thorne er verrassend anders uit

Zonder make-up ziet Bella Thorne er verrassend anders uit

Zij had hardnekkige acné vroeger

Bella Thorne kennen wij de laatste tijd uit een stel matig ontvangen films als Habit. Het doet haar weinig. Als kindsterretje weet zij dat de reviews kunnen wisselen.

De actrice is te zien in de remake van The Breakfast Club. Haar Instagram-bericht over het nieuwe filmproject staat hieronder.



Zonder make-up
De nu 25-jarige actrice had als tiener hardnekkige acné. Ze voelde zich daar ongemakkelijk onder. Maar gelukkig is haar huid goed opgeklaard de laatste jaren. Zij wijt het zelf aan haar natuurlijke huidverzorgingsroutine.

In de reeks foto's in haar Instagram-bericht hieronder is zij onderweg naar het populaire festival Coachella. Zonder make-up ziet Bella er verrassend anders uit.

Verrassend anders
Ze heeft een lekker rozig huidje van haar zelf. Duidelijk is te zien hoe lekker haar huid straalt en dat zij acné goed te boven is gekomen. Haar vlammende haarkleur past haar erg goed.

Haar volgers zijn diep onder de indruk van haar goede looks. Collega-sterren als Emrata, Demi Lovato, Chloe Bailey en Paris Hilton laten hartjes achter. Andere volgers smeken om meer informatie over haar huidverzorging.



NieuwsFilm

meest populair