Bijzonder! Ginny uit 'Harry Potter' blijkt tegelijk zwanger met vriendin Daniel Radcliffe

Bijzonder! Ginny uit 'Harry Potter' blijkt tegelijk zwanger met vriendin Daniel Radcliffe

De vriendin van Daniel Radcliffe zou al bevallen zijn

Laatst kregen wij het leuke nieuws dat de vriendin van Daniel Radcliffe zwanger is. Daniel speelde Harry Potter in alle gelijknamige films. Nu blijkt zijn vriendin uit die films ook zwanger te zijn.

Daniel Radcliffe verwacht een kindje met actrice Erin Darke. Beiden zijn vorige week gespot met een kinderwagen. Verwacht wordt dat hun baby er al is. Niemand heeft dit echter nog bevestigd.

Vriendin zwanger
Nu blijkt Bonnie Wright ook zwanger. Zij speelde Ginny, Harry's vriendin en Rons zusje, in alle films. In haar Instagram-bericht vertelt Bonnie dat zij dit jaar haar kindje verwacht. Te zien aan haar buikje zal dat ook niet al te lang meer duren.

Bonnie is getrouwd met cameraman Andrew Lococo. Ze schrijft over haar zwangerschap: "Wat een bijzondere reis is het ervaren van hoe het lijf plek maakt voor een groeiende baby."

Allemaal baby's
Zowel Bonnie Wright als Daniel Radcliffe werden voorgegaan door Rupert Grint, die Ron speelde. Hij werd twee jaar geleden al vader.

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand Instagram-bericht vertelt Bonnie meer. En natuurlijk feliciteren verschillende collega's haar, zoals Tom Felton en James Phelps.



NieuwsFilm

meest populair