Michael J. Fox denkt niet lang meer te leven: "ik word geen 80"

Michael J. Fox denkt niet lang meer te leven: "ik word geen 80"

Het gaat helaas telkens minder met de geliefde acteur...

Bijna iedereen kent Michael J. Fox wel, voornamelijk dankzij zijn rol in de cultfilms Back to the Future. Helaas had de carrière van de heel veel mooier kunnen zijn, maar vanwege zijn gezondheid werd hem dit erg lastig gemaakt. Nu denkt hij dat hij zelfs niet meer erg lang heeft.

Na zijn Back to the Future-succes scoorde de acteur nog meerdere hits, zoals o.a. met de Stuart Little-films maar ook met de geliefde sitcom Spin City, waarvoor hij maar liefst 4 Golden Globes in ontvangst mocht nemen.

Minder
Op 29-jarige leeftijd werd Fox echter al gediagnosticeerd met Parkinson. Vanaf dat moment hebben we hem dus steeds minder gezien. In 2020 besloot hij zelfs volledig te stoppen. Fox, vandaag de dag 61 jaar oud, vreest dat hij niet meer lang heeft, aangezien de ziekte erger wordt.

Zo zegt de acteur: "Ik zal niet liegen. Het wordt lastiger. Elke dag is het moeilijker dan de dag ervoor. Het is wat het is, maar het wordt er niet leuker op..."

Einde
Fox vervolgt: "Ik heb ook nog eens een tumor gehad. Die heb ik gelukkig weg kunnen laten halen, maar daardoor kan ik niet meer echt goed lopen. Ik heb ook van alles gebroken vanwege Parkinson, want je valt veel. Je slikt ook vaak verkeerd je eten door, waardoor je ook vaak longontsteking krijgt".

"Je gaat niet dood aan Parkinson, maar je gaat wel dood met Parkinson. Het zet je zeker aan het denken, maar ik ga de 80 niet halen. Ik wordt geen 80 jaar oud..." Bekijk hieronder nog eens een van de meest iconische scènes in Back to the Future.



NieuwsFilm

meest populair