Jenna Ortega mag griezelig hoge bedragen vragen voor 'Wednesday' en 'Scream'

Jenna Ortega mag griezelig hoge bedragen vragen voor 'Wednesday' en 'Scream'

De ster is ongelooflijk populair en iedereen wil met haar werken

Jenna Ortega is een Amerikaanse actrice en stemactrice. Zij is het bekendst door de Netflix-serie Wednesday en de Scream-films.

De nu 20-jarige tienerster speelt in flink wat films en series. Haar nettowaarde wordt intussen op 3 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Hoe jong Jenna Ortega ook is; zij is nu al best wel rijk.

Hoe het begon
In 2002 is Jenna Ortega geboren in Californië, Amerika. Al in 2014 is zij te zien in de serie Rake. Daarna volgen onder meer Richie Rich, Elena of Avalor, Stuck in the Middle, Jane the Virgin, Wednesday en You.

Jenna Ortega is te zien in onder meer de films Iron Man 3, The Little Rascals Save the Day en Scream V en Scream VI. Meer filmprojecten en een vervolgen op series staan op de planning.

Meer vermogen
Het is gissen naar het salaris van Jenna Ortega. Maar het artikel hier in Women's Health Magazine schat dat dat bedrag intussen hoog is, daar een Netflix-acteur gemiddeld 150.000 verdient en Jenna in de enorm populaire You en Wednesday speelt.

Voor reclamecampagnes wordt gedacht aan 78.000 per Instagram-bericht. En per Scream-film zal dat meer dan 1 miljoen zijn. Als spreker mag zij zo'n 200.000 vragen. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Zij zette onderstaand Instagram-bericht online over Saturday Night Live.



NieuwsFilm

meest populair