Robbie Williams: "Liever een mandarijn, dan seks met mijn vrouw"

Robbie Williams: "Liever een mandarijn, dan seks met mijn vrouw"

De zanger heeft een laag libido

Robbie Williams bekent geen seks na het huwelijk te hebben. En dat gebrek aan intimiteit helemaal prima te vinden. Sterker nog: hij heeft liever een mandarijn dan dat gedoe.

De nu 49-jarige zanger is al sinds 2010 gelukkig getrouwd met Ayda Field, een 43-jarige presentatrice. Zij hebben samen vier kinderen. Maar de laatste jaren is zijn zin in seks weg.

Testosteron booster
Robbie vertelde aan The Sun dat hij vroeger aan een testosteron booster zat vanwege zijn depressie. In die periode konden hij en Ayda niet van elkaar afblijven en was het samen erg gezellig.

Maar Robbie is erg verslavingsgevoelig en besloot met de medicijnen te stoppen. En dat heeft wel een keerzijde, zoals Robbie vertelt: "Dus zit ik op de bank een mandarijntje te eten en zegt mijn vrouw: 'We moeten aan seks doen'. En ik knik dan braaf 'ja'."

Wederzijds goedvinden
Gelukkig is dat lage libido met wederzijds goedvinden. Het stel vindt samen zijn belangrijker dan de seks. En dat is maar goed ook, want Robbie is weer veel onderweg.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Robbie Williams deelt onderstaand Instagram-bericht van zijn nieuwe tournee.



NieuwsFilm

meest populair