Emily Ratajkowski trekt bijna al haar kleren uit in het park

Emily Ratajkowski trekt bijna al haar kleren uit in het park

We zijn het inmiddels wel van haar gewend.

Enkele dagen geleden kwam Emily Ratajkowski met een behoorlijk spannende video op haar Instagram-account. Nu volgt ze dat weer op met enkele pikante foto's die het ook wel verdienen om even gedeeld te worden.

Nog niet zo heel lang geleden liet Ratajkowski weten de filmwereld achter zich te laten. De reden hiervoor? Ze werd slecht behandeld. Zo gaf ze zelf aan: "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar borsten?". Ik ben daar nu klaar mee".

Actief
Dat betekent echter niet dat we haar niet meer zullen zien. Ratajkowski is een van 's werelds bekendste en geliefdste modellen en dat weet ze zelf ook wel. Op Instagram heeft ze maar liefst 30 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie plaatjes. Nu is het weer raak.

Ratajkowksi, o.a. bekend van David Finchers Gone Girl, weet dat ze een prachtig lichaam heeft. Ze heeft dan ook geen enkele moeite om uit de kleren te gaan, zelfs al gaat het hier om openbare locaties waar ze zowat bijna alles uitrekt.

Controversieel
Eerlijk is eerlijk, de 31-jarige Ratajkowski ziet er weer eens fantastisch uit, maar ondanks het feit dat ze bedolven wordt onder de likes en complimentjes, is niet iedereen een fan. Sommigen vinden het ietwat vreemd dat ze niet als een lustobject gezien wil worden, maar zich wel zo neerzet.

Hier was laatst nog best veel over te doen, toen een bekende comedienne Ratajkowski nadeed, wat voor best veel ophef zorgde. Hoe dan ook, Ratajkowski ziet er zoals gewoonlijk weer beeldschoon uit.

Interesse in de kiekjes? Klik dan snel hier!

NieuwsFilm

meest populair