Getinte foto's Emily Ratajkowski in de zeik genomen: Emily neemt maatregelen

Getinte foto's Emily Ratajkowski in de zeik genomen: Emily neemt maatregelen

Sommigen vinden het hilarisch, anderen vinden het niet kunnen.

Emily Ratajkowski is behoorlijk bekend. Ze is een van 's werelds beroemdste modellen maar maakte ook films (al stopte ze hier recentelijk mee voor deze reden). De meeste mensen kennen haar waarschijnlijk van haar Instagram, waar nu weer veel over te doen is.

Ratajkowski heeft al vaker laten weten dat ze het vervelend vindt dat ze vaak enkel en alleen als een lustobject wordt gezien en dat dat eens gedaan zou moeten zijn. Aan de andere kant houdt ze dit imago ook zelf in stand.

Foto's
De 31-jarige schoonheid post namelijk zowat elke week behoorlijk pikante kiekjes. Soms komt hier ook wel ietwat kritiek op, aangezien sommige mensen aankaarten dat ze juist hierdoor wordt gezien als een 'sekssymbool'.

Hoewel Ratajkowski dit vervelend vindt, zegt ze ook dat deze spannende foto's helpen haar boek te verkopen en geeft ze ook wel vaker merkwaardige interviews. Zo zei ze o.a. dat ze tegelijkertijd meerdere mannen wil daten en dat ze seks nodig heeft. Maar hier mag je geen grapjes over maken...

Ruzie
Hier weet de komiek Celeste Barber alles vanaf. Barber heeft behoorlijk wat volgers op Instagram (9,5 miljoen!) en post vaker grappige foto's waarin ze bekendheden, voornamelijk actrices en modellen, nadoet. Ze deed op een gegeven moment ook Ratajkowski na, maar daar kon laatstgenoemde niet om lachen.

Het gaat om een halfnaakte foto van Ratajkowski, die Barber kopieert. Dit ging gekoppeld met de volgende tekst: "We zijn het zat dat we als lustobjecten gezien worden! Oh, en hier is een foto van mijn achterste". Het kiekje is hier te zien.

Reactie
Het duurde niet lang voordat Ratajkowski haar blokkeerde. De Gone Girl-actrice liet zich er eveneens over uit: "Normaal gesproken vind ik haar erg grappig, maar ik wilde wel duidelijk maken dat ik hier niet van gediend ben".

"Ik heb niet mijn akkoord gegeven voor die grap en het kwam ook gewoon niet op een goede fase in mijn leven. Ik vind het sowieso jammer dat vrouwelijke influencers vaak voor gek worden gezet. Zij proberen ook gewoon succesvol te zijn en geld te verdienen".

Kritiek
Barber kreeg best wel wat kritiek maar beet ook van zich af: "Ik heb een grote mond, maar ik moet opletten. Soms weet ik dat ik iets niet kan zeggen want dan wordt je gelijk met de grond gelijk gemaakt. Op andere momenten denk ik wel ook gewoon van: "F*ck it, ik doe het gewoon"".

"Soms slagen je grapjes, soms niet, je kan niet altijd winnen. Op een dag haat iedereen je, en het andere moment ben je juist weer enorm geliefd". Barber gaat wel gewoon door, want haar Instagram staat nog vol met soortgelijke kiekjes.

NieuwsFilm

meest populair