Emily Ratajkowski deelt pikante details: "Je leert veel door 'het' met mensen te doen"

Emily Ratajkowski deelt pikante details: "Je leert veel door 'het' met mensen te doen"

Tijdens een podcast had het wereldberoemde model het over haar datingleven.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Emily Ratajkowski. De 31-jarige actrice is nu al gestopt met acteren, maar dat betekent niet dat we het niet meer over haar zullen hebben. Nu is het weer raak.

Tijdens een podcast had het wereldberoemde model het over haar datingleven. Ook daar zijn de laatste maanden behoorlijk wat artikelen over langsgekomen, aangezien ze werd gespot met menig beroemdheid. Nu laat ze zich er zelf over uit.

De grote dag
Zo begint Ratajkowski, o.a. bekend van Gone Girl: "Ik was op een feestje, waar zowat elke beroemdheid ter wereld aanwezig was. Ik droeg mijn trouwring niet meer en op het einde van de avond wist iedereen dat. Ik dacht toen bij mezelf: "Holy shit, ik ben nu single, dit voelt zo anders!""

"Toen ik in de 20 was had ik altijd last van alle aandacht, ik werd er een beetje bang van en vond het overweldigend. Maar nu ik 31 ben denk ik echt "Wow, dit voelt geweldig!" Ik kan er nu eerlijk gezegd wel van genieten".

Veel geruchten
Wel vind Ratajkowski het vervelend dat ze nu zowat elke week wordt gelinkt aan een nieuwe man. Zo vervolgt ze: "Tijdens een basketbalwedstrijd ging ik naast een man zitten en er werden in een keer miljoenen foto's gepost. Overal stond "Emily is weer met die en die" en dat houdt niet op. Ik wil af en toe ook wel wat rust hebben".

Wel ontkent de schoonheid niet dat ze behoorlijk veel seks heeft, dus dat verhaal klopt wel. Hier zegt ze zelf het volgende over: "Seks is echt voor mij gemaakt. Ik vind het heel ontspannend, het is als een soort van uitlaatklep voor mij. Ik wil dat zeker in mijn leven hebben. Je leert zoveel over mensen door seks met ze te hebben. Daar ben ik zelf ook achter gekomen..."

NieuwsFilm

meest populair