Eerste trailer voor Disney's 'Wish' komt ineens uit de lucht vallen

Eerste trailer voor Disney's 'Wish' komt ineens uit de lucht vallen

Disney's 'Wish' verschijnt in november in de Nederlandse bioscopen.

Een wens doen na het zien van een vallende ster is nog nooit zo effectief geweest. Disney Animation vervult de wens van velen door een nieuwe animatiefilm uit te brengen. Vandaag zien we voor het eerst een fragment van de gloednieuwe musicalkomedie in de allereerste trailer.

Wish volgt de het meisje Asha (Ariana DeBose), die in het 'koninkrijk van wensen' woont. Dit koninkrijk ook wel Rosas genoemd, wordt geregeerd door koning Magnifico (Chris Pine).

Schitterend verhaal
De koning wil dat de bewoners hun diepste wensen aan hem toevertrouwen, met de belofte dat hij deze wensen heel misschien in de toekomst zal vervullen. Op een nacht richt Asha zich op de sterrenhemel en doet ze een wens die zo krachtig is, dat de ster tot leven komt en haar uit de lucht komt tegemoet komt vallen.

Asha, haar nieuwe sterrenvriend en pratende geit Valentino (Alan Tudyk) bundelen hun krachten om het op te nemen tegen koning Magnifico. Want als het aan koning Magnifco ligt, komen de gemaakte wensen nooit uit.

Gepresenteerd op een muzikaal hemelbedje
In de trailer zie je niet alleen pittoreske locaties en glitterende elementen, maar je krijgt ook een voorproefje van de prachtige nummers die je in de film gaat horen.


In de film zitten o.a. originele nummers van zangeres Julia Michaels en zanger Benjamin Rice en ook zullen meerdere scenes gepresenteerd worden op een muzikaal hemelbed gecomponeerd door Dave Metzger (Frozen en The Avengers).

November
Wish valt in november 2023 in de bioscopen neer.

NieuwsFilm

meest populair