Chris Pine spreekt stem in van koning in nieuwe Disney-productie 'Wish'

Chris Pine spreekt stem in van koning in nieuwe Disney-productie 'Wish'

Het gaat om koning Magnifico. Het is niet voor het eerst dat Pine meewerkt aan een animatiefilm.

Acteur Chris Pine zal koning Magnifico 'spelen' in de nieuwe Disney-film Wish. Hij spreekt de stem in van het personage, die in de film de heerser is van het koninkrijk Rosas.

Dat heeft Disney zelf bekendgemaakt. Pine ontleent zijn stem niet voor het eerst. Hij was eerder ook al te horen in films als Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey en Rise of the Guardians.

Pine past in het plaatje
"Omdat Koning Magnifico de machtigste persoon is van het koninkrijk moest hij gespeeld worden door iemand met charme, slimheid en charisma", laat uitvoerend producent Jennifer Lee weten. "En Chris brengt dat allemaal."

De film Wish is een animatiefilm die gaat over een koninkrijk waar de meeste wensen van de bewoners uitkomen. Koning Magnifico is daarvan dus de heerser. Naast Chris Pine is ook actrice Ariana DeBose te horen, die het personage Asha inspreekt.

Wish later dit jaar verwacht
De laatste keer dat Chris Pine meewerkte aan een film was eerder dit jaar in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarin had hij een belangrijke rol. Wish wordt in november van dit jaar verwacht.



NieuwsFilm

meest populair