Minnie Driver vindt liefde op Wimbledon

Actrice Minnie Driver klaagde tot voor kort steen en been over het feit dat ze zo moeilijk aan de man kwam. Maar aan dit geweeklaag schijnt een einde gekomen te zijn. De actrice, die onder andere te zien was in 'Good Will Hunting' en 'Circle of Friends', schijnt haar liefde te hebben gevonden op Wimbledon.

Ze wordt in verband gebracht met een twaalf jaar jongere Amerikaanse tennisser. In de Wimbledon Village wordt ze vaak gesignaleerd, hand in hand lopend, met de 21-jarige Robby Ginepri. Het stel is ook regelmatig te vinden in de nabij gelegen Dog and Fox pub en heeft nu alle tijd om elkaar beter te leren kennen. Robby, die op het conservatieve Wimbledon faam heeft gemaakt met zijn sleeveless shirts, werd al in de eerste ronde uitgeschakeld.

De 33-jarige actrice heeft wat met tennis. Ze was ook al aanwezig op Roland Garros, waar ze met Matthew Perry -Chandler uit Friends- een wedstrijd van Jennifer Capriati bijwoonde. De ster uit Friends en Minnie Driver staan op dit moment samen op het toneel in Londen. Ze spelen in 'Sexual Perversity in Chicago', een toneelstuk van David Mamet.



NieuwsFilm

meest populair