Cameron Diaz, Paris Hilton en Nicole Richie feesten op dezelfde bruiloft in Frankrijk

Cameron Diaz, Paris Hilton en Nicole Richie feesten op dezelfde bruiloft in Frankrijk

Lekker even familiebanden en vriendschappen aanhalen

Afgelopen week was het dik feest voor een groot aantal bekende sterren. De jongste dochter van zanger Lionel Richie ging trouwen. En dat feest was zo groot dat het over een aantal dagen werd verspreid.

De 24-jarige bruid, Sofia Richie, nam haar volgers mee op TikTok. Zo staan filmpjes online van haar voorbereidingen zoals een uitgebreid ontbijt en het gooien van haar trouwboeket. Het ziet er allemaal tot in de puntjes verzorgd en luxueus uit.

Familie en vrienden
De social influencer en directrice van een make-up merk is soms te zien in een rolletje in een film als Ocean's 8. Zij trouwde in een zonnig Frankrijk met Elliott Grainge, een muziekproducer. Hij is een bekende van de familie, want Lionel Richie werkte vaak samen met zijn vader.

Opvallend zijn de andere banden tussen de genodigden, want de zus van Sofia, Nicole Richie, bracht haar grote vriendin en mede televisie-realityster Paris Hilton mee. Nicole is getrouwd met muzikant Joel Madden. Zijn broer Benji is getrouwd met Cameron Diaz, dus waren beiden er ook bij.

Prachtige bruiloft
Meer over lekker even familiebanden en vriendschappen aanhalen, staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een filmpje op TikTok van de prachtige bruid en bruidegom.

@sofiarichiegrainge

🤍

♬ original sound - Sofia Richie Grainge


NieuwsFilm

meest populair