Dit zijn de populairste films op Netflix van dit moment

Dit zijn de populairste films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 A Tourist's Guide to Love (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven K. Tsuchida | Cast: Rachael Leigh Cook, Scott Ly, Missi Pyle, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse Amanda, die onlangs op pijnlijke wijze door haar vriendje is gedumpt, moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietman. Ideaal, want zo kan ze er even tussenuit. Daar ontmoet ze de vrijgevochten gids Sinh, die haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven. Al snel bloeit er een bijzondere liefde tussen hen op.



#2 The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Bazalgette | Cast: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, e.a. | Kijk direct
Na de dood van koning Edward gaan Uhtred uit Bebbanburg en zijn nieuwe bondgenoten, uitgerust met de nodige wapens, op avontuur door een verscheurd koninkrijk in de hoop Engeland eindelijk te verenigen. Ondertussen barst er een harde strijd los voor de troon tussen rivaliserende erfgenamen en vijanden van buitenaf. Uhtred komt hierbij voor lastige dilemma's te staan.



#3 The Woman King (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | Kijk direct
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.





#4 Chupa (2023)
#5 The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
#6 Murder Mystery 2 (2023)
#7 Gothika (2003)
#8 Kwestie van Geduld (2022)
#9 Think Like a Man Too (2014)
#10 Hunger (2023)


NieuwsFilm

meest populair