Yasmin Karssing op Insta-foto's die misschien wat ver gaan: "Waarom zo gekleed?"

Yasmin Karssing op Insta-foto's die misschien wat ver gaan: "Waarom zo gekleed?"

Iedereen heeft een andere mening.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs over Yasmin Karssing. Zij kreeg toen de nodige complimenten voor haar outfit, maar nu ligt ze juist weer onder vuur voor haar opvallende kleiding.

De reden hiervoor? Nou, de Nederlandse actrice, o.a. bekend van Flikken Maastricht en Liefde Zonder Grenzen, was de laatste paar dagen in Amerika op het wereldberoemde muziekfestival Coachella. Hier ging ze flink los. Niet alleen daardoor viel ze op. Ze was namelijk ook behoorlijk schaars gekleed. Niet iedereen is daar echter vol van.

Kiekjes
Op Instagram heeft Karssing maar liefst bijna 150.000 volgers, die ze regelmatig trakteert op foto's en filmpjes, maar deze keer kwamen er niet alleen maar likes. Sommige mensen vinden dat haar outfit teveel prijsgeeft en tonen dan ook hun ongenoegen op sociale media.

Ondanks het feit dat ze ook nu weer de nodige complimenten kreeg, staan er ook minder leuke reacties tussen. Zo zegt een iemand zelfs: "Waarom zo gekleed als een hoer?" Deze persoon werd hier wel meteen op aangesproken. Zo zegt de persoon die het opneemt voor Karssing dat zij gewoon zelf lekker kan dragen waar zij zin in heeft.

Wil jij zien of Yasmin Karssings outfit door de beugel kan, of het gaat volgens jullie ook te ver? Klik dan hier voor de kiekjes!

NieuwsFilm

meest populair