3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Kijk direct
De totaal niet modieuze Andy Sachs krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Hoewel ze totaal niet in het wereldje past, weet ze toch indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om haar heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste baan voor haar is.



Raya and the Last Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Carlos López Estrada | Cast: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan, e.a. | Kijk direct
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.



Better Nate than Ever (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Federle | Cast: Aria Brooks, Joshua Bassett, Michelle Federer, e.a. | Kijk direct
De dertienjarige Nate heeft grote Broadway-dromen. Maar als hij niet in het schooltoneelstuk wordt gecast, sluipen hij en zijn beste vriendin Libby naar de Big Apple, waar hij onverwacht wordt herenigd met zijn lang verloren gewaande tante Heidi. Samen moeten ze bewijzen dat de grootste avonturen van het leven zo groot zijn als je dromen.



NieuwsFilm

meest populair